maanantai 10. lokakuuta 2011

Kanakookos -kastike pastalle ja rapea salaatti

Pohdinpa jälleenkerran että mitähän sitä tekis ruuaksi.....no pakkasessa oli kanaa.
Tarkemmin -  hunajamarinoituja broilerin fileitä 6-8 - luki pakkauksessa.

Siitä sitten säveltää ja soveltaa mmm....
kaupasta tuorepastaa, pinaatti sellaista ja kookosmaitoo, muut tarpeet löytyykin kotoa.

Kanakookos -kastike pastalle

broilerin fileitä  (6-8)
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
reilusti LIMEPEPPER-rouhaisuja myllystä (Santa Maria)
maun mukaan mustapippuria myllystä
(valkosipulijauhetta)

2 dl ruokakermaa
2 dl kookosmaitoo

Tuore pinaattipastaa

Pilko filee ohuiksi suikaleiksi tai ainaki pieniksi paloiksi,
ruskista pannulla oliiviöljyssä, lisää mausteet ja lopuksi kaada nesteet ja anna hautua hetkinen, eli sen aikaa kun pasta kypsyy.


Lisäkkeeksi  tykkään aina tehdä jotain 'tuoretta'.
 Tällä kertaa jääkaapista löytyi 2 ihanaa pientä kukkakaalia. 
Huuhdoin ja irrottelin pienet kukkanuput salaattiin,
paloittelin1 omenan,
ripsautin puolen sitruunan mehun, mustapippuria ja hieman suolaa päälle. 
Laitoin sekaan myös valmista rapeaa salaattisekoitusta (Rainbow).
Voit lisätä tietenkin mitä tahansa rapeaan salaattia, josta tykkäät. 

Ostan valmista salaattisekoitusta (esim.Rainbow) vain silloin kun se sattuu olemaan 30% tarjouksessa ja tiedän käyttäväni sen heti.

Lautasella näkyy myös 1 heikkouteni,



Ei kommentteja: