maanantai 31. tammikuuta 2011

Sunnuntain lounas/päivällinen oli taas mahtavaa!
Kookosbroileria, jasminriiriä ja kevätkääryleitä.

Kookosbroileri
wokkivihanneksia
kananrintaleikkeitä
aurajuustoa
kookoskermaa

Laita vihannekset uunivuoan pohjalle,
ripsauta aromisuolaa päälle
levitä kanaleikkeet vihannesten päälle
murenna maun mukaan aurajuustoa,
peitä koko komeus kookoskermalla.
(liika aurajuusto peittää kookoksen maun)

Laita vuoka uuniin 175-200 asteeseen noin tunniksi.

Keitä jasminriisi pakkauksen ohjeen mukaan ja lämmitä kevätkääryleet, jos siis et ole valmistanut niitä nyt itse.
Minä käytän Lidlin kevätkääryleitä, minusta ne on hyviä!


Coconut Chicken
frozen vegetables to wok mix
chicken breast
blue cheese
coconut cream

Place the vegetables in the bottom of a casserole,
sprinkle salt on top of the flavoring
spread to the chicken breast on top of vegetables
crumble blue cheese to taste,
cover the entire panoply of coconut cream.
(too much blue cheese covered with coconut flavor)

Put the casserole in the oven 175-200 degrees for about an hour.

2 kommenttia:

kyllimarjaana kirjoitti...

No mutta , löytyipä täältä ihana blogi !

shraddha kirjoitti...

This post was very well written, and it also contains many useful facts. I enjoyed your distinguished way of writing the post. You have made it very easy for me to understand.

Soup Diet