maanantai 3. tammikuuta 2011

Vuosi on vaihtunut taas - HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE !

Aurajuusto-broileria


Laita uunivuokaan mieleisiäsi kasviksia ja puolitettuja valkosipuleita, mausta aromisuolalla (hiukan), hunajalla
ja aurajuustolla, laita päälle (Intialaiset marinoidut) broilerinfileet, joista enin marinadi on poistettu. Päälle murenna runsaasti aurajuustoa ja ruokakerma. Uunissa (150-200) reilu tunti.


Put your favorite casserole dish of vegetables and halved garlic, seasonwith salt flavor (a little), honey
and blue cheese, place on top of (Indian marinated) chicken fillets, which up the marinade has been removed. Crumble on top of a lot of blue cheese and cooking cream. In an oven (150-200) over a hour. 

Salaatti:
Jäävuorisalaatti, mandariini, tomaatti, tuorekurkku, viinirypäle, persilja.
Kastike:
hunaja, oliiviöljy, limemehu, makea chilikastike, mustapippuri.


Salad:
Iceberg lettuce, tangerine, tomato, cucumber, grape, parsley.
Sauce:
honey, olive oil, lime juice, sweet chilli sauce, black pepper.


Katkarapusalaatti sisälsi:
jäävuorisalaattia, viinirypäleitä, katkarapuja, herkkusieniä, persiljaa ja tilliä, valkosipulia, tuorekurkkua. Kastike: sitruunanmehu, oliiviöljy, mustapippuri ja suola (hunajaa).
Seuraksi yrtti- ja valkosipulipatonkia.


Shrimp salad included:
iceberg lettuce, grapes, shrimp, mushrooms, parsley and dill, garlic, fresh cucumber. Dressing: lemon juice, olive oil, black pepper and salt (with honey).
Accompany white bread with herbs and garlic.







1 kommentti:

Ebe kirjoitti...

Makoisia pullia, nam! Hyvää ja maistuvaa uutta vuotta 2011!