keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Lasagnea ja 'voileipäkakkua'

Iltapalaksi 'voileipäkakku'-rieskaa, eli perunarieskaa, voileipäpikkelsiä, kinkkua, jääsalaattia rullalle ja ompa hyvää....Iltaruuaksi lasagnea Pian tapaan eli helposti hyvää.

Paista 400g jauhelihaa, lisää mausteita mielesi mukaan ja suolaa jauheliha sopivaksi.
Lisää purkki (Pirkka) tomaatti-valkosipuli pastakastiketta sekä loraus maitoa (tai kermaa) lihan joukkoon = kastike.
Lado kastike vuokaan vuorotellen lasagnelevyjen kanssa ja lopuksi lisää maitoa (kermaa) niin että levyt hyvin peittyy. Voit koristella pinnan esim. paprikalla, tomaatilla, juustoraasteella...
Uuniin n.45min n. 175-200 asteeseen
On namia ja nopea tehdä, ei tarvitse kahta kastiketta väsätä erikseen.

Ei kommentteja: