Maanantai-iltana sain kokea täydellisen ravintola illallisen pitkän kaavan mukaan, hyvässä seurassa.
Yksinkertaisesti oli täydellisen hyvää viineineen ja kaikkineen :)
Alkuun tuotiin pöytään valkoviiniä .....
Alkupalaksi leipää, valkosipulilevitettä, chilimajoneesia ja friteerattuja jättikatkaravun pyrstöjä...
Kevyesti pintasavustettua lohta, talon kastiketta, paahdettuja sieniä ja juureksia
sekä kermaperunoita.
Hickory-bbg siveltyä grillattua porsaan sisäfileetä, reilu siivu savustettua sian sivua,
tummaa valkosipulikastiketta, creme fraichea, pariloitua ananasta ja chilidronia sekä kasvislisäke.
Illallisen nautimme Kajaanissa; Sulo - Cafe, Bar and Kitchen
Jälkiruuaksi Matti tilasi
Rocky Mountain Chocolate Cake
sekä valkosuklaajäätelöä ja vadelmakastiketta.
Jälkiruokaviininä
'Mutakakun' sisus valui ihanasti ja kakku, jäätelö, vadelmakastike maistuivat täydelliseltä jälkiruokaviinin kanssa. Uskomaton 'elämys' suussa ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti