tiistai 27. maaliskuuta 2012

Illallinen Sulossa

Maanantai-iltana sain kokea täydellisen ravintola illallisen pitkän kaavan mukaan, hyvässä seurassa.
Yksinkertaisesti oli täydellisen hyvää viineineen ja kaikkineen :)


Alkuun tuotiin pöytään valkoviiniä .....


Alkupalaksi leipää, valkosipulilevitettä, chilimajoneesia ja friteerattuja jättikatkaravun pyrstöjä...


Kevyesti pintasavustettua lohta, talon kastiketta, paahdettuja sieniä ja juureksia
sekä kermaperunoita.


Hickory-bbg siveltyä grillattua porsaan sisäfileetä, reilu siivu savustettua sian sivua,
 tummaa valkosipulikastiketta, creme fraichea, pariloitua ananasta ja chilidronia sekä kasvislisäke.

Illallisen nautimme Kajaanissa; Sulo - Cafe, Bar and Kitchen


Jälkiruuaksi Matti tilasi 
Rocky Mountain Chocolate Cake
sekä valkosuklaajäätelöä ja vadelmakastiketta.

Jälkiruokaviininä




'Mutakakun' sisus valui ihanasti ja kakku, jäätelö, vadelmakastike maistuivat täydelliseltä jälkiruokaviinin kanssa. Uskomaton 'elämys' suussa ;)

Ei kommentteja: