Pursotusruusu opettelua...
Kyllä saimme nauraa maha kippurassa kun rupesin ekaa kertaa harjoittelemaan pursotusruusujen tekoa !!! Elämä piteni ainakin muutamalla kuukaudella siitä hyvästä.
Tässä kuitenkin 'parhaat'yksilöt, kyllähän nuo kelpasivat pikaleivosten koristeeksi ja syötyä tuli, maussa ei ollut vikaa. Massana minulla oli seos 'omasta päästä ja munapulverista' -kuten mummollani oli tapana sanoa kun johonkin ohjetta tiedustelin.
Sekoitin maapähkinäsuklaata, kermaa, tomusokeria, vaniljakreemijauhetta, silleen sopivasti ja hyvä massa tuli pursottaa, hieman olisi voinut olla ehkä notkeampi niin eivät reunat olisi repeilleet. Mutta koossa pysyivät, säilyttivät muotonsa, hieman kovettuivat (ei liikaa) ja maku oli erinomainen.
6 kommenttia:
Sly:si täällä kurkkii.... :)Kivat ruusut!
Kurki sinä vain, ja kiitos !
Jeps, linkitän tämän blogiini -> helpompi seurata täältä aikaansaannoksiasi =)
Ahkeraan olen siinä toisessakin kurkkinut mutta kommentit jää siellä vähemmälle kuin nyt täällä ;D
Hienoja ruusuja olet pursotellut menee!!!!!!!
Tänks =)
Kiitos vierailustasi! Sopiiko että' linkitän sinut?
Hienojahan ruusuja!
Muistan itsekin ensimmäiset kerrat kun tein ja vieläkin se aluksi tökkii ja pahasti kun niitä tekee!
Olen monesti itse miettinyt että pitäisi vaikka pakasteeseen jostain massasta (voicreme esim) tehdä valmiiksi ruusuja.
Eiköhän ne siellä säily jonkin aikaa :)
Tietenki saa linkittää, kiitos kunniasta!
Lähetä kommentti