torstai 23. lokakuuta 2008

Lokakuun Sly-pakettini odotti minua tänään kotona kun tulin töistä, mieheni oli hakenut sen postista valmiiksi. Ihanaa, taas pääsen avaamaan 'joululahjaa' -ajattelin.
Ja siinä mielessä olinkin oikeassa että salainen leivonta ystäväni oli laittanut pakettiin myös asioita ajatellen jo joulua. Hän taitaa tuntea minut...niin oikeaan osunut paketinsisältö tuntui olevan.......juu, leivos päivässä ja ehkä kaksikin ;) ja hyvä tulee !
Paketistani löysin yllä olevan ihanan kortin, Smurffi vaahtokarkkeja (rakastan vaahtiksia), Wiener nougat-grushia (aaah), kurpitsan siemeniä (näistä tykkää mieskin...saa vipinää muuallekkin kuin taikinakulhoon ;D ), joulutorttu-muotti, pieni silikonikaavin (sellaista juuri kaipasin kun tein yks'päivä suklaajuttuja), 3 tikkaria (lapset tykkää juuri noista Chupa chupseista), norsu-pikkuleipämuotti (himoitsen erilaisia muotteja ja tätä mulla ei vielä ollutkaan!) ja IHANA enkeli-koriste joulukuuseen (luulen että Slyni on sen itse tehnyt näppärillä sormillaan).

Minulla on kymmeniä muotteja mutta upea Slyni oli osannut valita juuri sellaisen jota en vielä omistanut, taitaa olla selvännäkijä. Koko paketin sisältö oli todella mieleinen !

Kiitos vielä sinulle Sanna E.
Kerro, jos päätät aloittaa bloginpidon niin voin 'vierailla luonasi'.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos :) Kylläpäs osasit pitää hullua jännityksessä ;) Paljastuspaketti tuli tänään postissa! Kiitos kaikista ihanuuksista joita olet lähettänyt! Linkitän sinut blogiini, niin osaan tulla uudestaakin :)