maanantai 21. huhtikuuta 2008

Silmänräpäyspulla on nopeaa, helppoa ja erittäin hyvää!

Nämä silmänräpäyspullat ovat meidän lasten suosikkeja, ne ovat mureita ja tosi hyvän makuisia.Nimi tulee siitä kun ne kohoaa leivinjauheella eikä hiivalla, kuten tavallinen pulla. Samalla ne ovat hiivattomia, jos jollain on sen kans ongelmaa.....

SILMÄNRÄPÄYSPULLAT

10 dl vehnäjauhoja, 6tl leivinjauhetta, 2dl sokeria, 2tl kardemummaa
200g margariinia
(n.6 - 9 tippaa sitruuna-aromia), 2 kananmunaa, 3dl maitoa


Sekoita ensin kuivat aineet sekaisin, lisää sulatettu rasva ja muut nesteet, sekoita.
Taikina on aika pehmoista, pyörittelen yleensä pyöreita pullia.
Voitele munalla ja voit koristella kuten tavallisetkin pullat. Tästä määrästä tulee 2 pellilistä.
Paista 225 asteessa n. 10-15 minuuttia
Itse olen laittanut monesti palan punaista marsipaania pullan keskelle ja päälle hiukan hilloa ja sit raesokerit... Hyvää on

Tässä tavallisia voipullia.


Ei kommentteja: