keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Aatun ja Reetan synttärit

Photobucket

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan....

Onnittelut Reeta 13v ja Aatu 9v !!!

t. Kotiväki

Toiveena lapsilla oli perinteinen mansikka-kermakakku ja kala/eläinaiheinen koristelu marsipaanilla, joten siinäpä riitti pähkinää purtavaksi. Aivot löi tyhjää ja muuta en nyt keksinyt kuin yksinkertaisesti pistää toiveet yhteen ja siitä syntyi tällainen kakku, mieleinen kyllä oli ja maistui kaikille, jopa Merille, joka inhoaa mansikkakakkua =)

Välissä oli mansikkaa pilkottuna, Piltti kuningatarsosetta ja mansikkakermavaahtoa. Pientä tyjyä olisin itse kaivannut täytteeseen, mutta muut eivät kuulema mitään toivomista keksineet enää. Päällä oli Floravispivaahto, tuoreet mansikat ja marsipaanikoristeet.

Alempana kakku ennen marsipaanihahmojen lisäystä
( enemmän miun maun mukkaa :) )

Tässä kuvassa (alla) on Aatun elämänsä ensimmäinen marsipaaniteos, ruusu, ohjeideni mukaan teki,
ja hyvää jälkeä kyllä tuli
Photobucket



Suolaisena tarjolla oli omenaista-kinkkupiirakkaa (jälleen kerran) hieman eri maustein kuin aiemmin. Käytin mausteena fajitas-maustesekoitusta, valkosipulia, oreganoa...taisi olla jotain muutakin mutta enpä nyt muista. Täytteen joukossa oli myös paistettua jauhelihaa, vaaleaa tonnikalaa ja Viola-salaattijuustoa.

Toisena suolaisena tarjoilin käsintehtyjä (en itse) riisipiirakoita ja isolla tähtityllalla pursotettua munavoita, koristeena persilja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos visiitistäsi blogissani ja puodissani! Siis, kyllä se mun puoti on:-) Kivat sivut sullakin!

Rouva V kirjoitti...

Vallan vaan kivan näkönen tää kakku :)