keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Kestit talkooväelle...

Vietimme pienimuotoiset kestit talkooväen kanssa Iitukassa ennen avaamista perjantaina, kiitokseksi kaikille suuresta avusta. Kiitos.
Suolapalana oli piirakkaa, jossa kinkkua, ananasta, salaattijuustokuutioita, mausteita...koristeena yrttituorejuustopursotukset, pieni mustaviinimarjan lehti ja ruohosipulia.
Täytakakkuja oli kaksi, toinen varsinainen Iitukka-kakku ja toinen kahdestakin syystä: meillä oli 17-vuotis hääpäivä sunnuntaina 1.6. ja lapsilla koulunpäättäjäiset.
Iida pääsi peruskoulusta ja Reeta päätti ala-asteen. Ja tietenkin Aatukin pääsee taas ensi syksynä kouluun, kolmannelle luokalle!
Iitukka-kakkuun laitoin koristeeksi kaikenlaista mitä Iitukasta löytyy, mm. astioita, kirjoja, kukkia...ja unohtamatta tietenkään hakaneuloja ja kovahälyttimiä =D


Tässä hieman lähempää yksityiskohtia.......pahoittelen kuvien huonoa sävyä/laatua, oli joku ihme asetus päällä, ei aina muista tarkistaa ennen kuvaamista...Toisen kakun pinnalle tein marsipaanista kannen ja koristelin sen yksinkertaisesti ns. patchwork -muoteilla ja maalasin kultavärillä kukat ja vihreällä ja hopealla lehdet. Ihan tuli kaunis yksinkertaisuudessaan...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kakut! Ihanan yksinkertaisen kaunis tuo keltainen ja ihana pastelliunelma tuo toinen!! Kelpais kyllä mullekin:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti